Kunci Gitar Dasar Mudah Dimainkan Chord Gitar Lungo’o – Happy Asmara

Berikut chord gitar lagu Lungo'o yang dipopulerkan oleh Happy Asmara. Pedangdut Happy Asmara kembali merilis single terbaru berjudul Lungo'o . Lagu Lungo'o menceritakan tentang isi hati seseorang yang dikhianati oleh kekasihnya.

Video klip lagu Lungo'o diunggah di kanal YouTube FORTUNA ENTERPRISE pada Rabu (30/12/2020). Opo iseh kelingan koe ro aku Seng tau ngancani susah senangmu Nanging opo kenyataan Koe ngelarani ati iki Kabeh janji manismu ora ono bukti Aku ra mekso koe dadi jodoku Seng tak jalok tulus seko atimu Nek pancen sliramu kui Tulus tresno karo aku Ra bakal lungani aku Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli Dinggo ngopo aku nggetuni Jodoh lan rejeki Neng tangane gusti Lungo’O yen pancen kowe ora tresno Timbang neng kene jebule mung kepekso Aku wes lilo, uwes iso nompo Yen lungamu mergo wong liyo Aku ra mekso koe dadi jodoku Seng tak jalok tulus seko atimu Nek pancen sliramu kui Tulus tresno karo aku Ra bakal lungani aku Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli Dinggo ngopo aku nggetuni Jodoh lan rejeki Neng tangane gusti Lungo’O yen pancen kowe ora tresno Timbang neng kene jebule mung kepekso Aku wes lilo, uwes iso nompo Yen lungamu mergo wong liyo Lungo’O yen pancen kowe ora tresno Timbang neng kene jebule mung kepekso Aku wes lilo, uwes iso nompo Yen lungamu mergo wong liyo Yen lungamu mergo wong liyo Yen lungamu mergo wong liyo U.. uu uhu..

Artikel ini merupakan bagian dari KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.